COMPROMIS AMB FORMENTERA PREOCUPAT PER LA POCA SENSIBILITAT MOSTRADA PER L´EQUIP DE GOVERN AL PRIMER PLE DE LA LEGISLATURA

Avui de mati els dos consellers amb representació al Consell Insular de Formentera han acudit al primer ple convocat de la nova legislatura. Una legislatura on Compromís comença amb moltes ganes i il·lusió per representar els valors que componen aquest nou projecte polític.

El nostre projecte polític creix al voltant d’una idea clara com és la participació ciutadana i la gestió transparent, mitjançant el diàleg i el consens.

Justament lo contrari que avui ens ha demostrat l´equip de govern format per els consellers de la formació GxF. Avui hem escoltat sis propostes d´acord, mai millor dit, només escoltat, ja que cap d’elles ha estat consensuada amb la oposició. Lógicament, cap partit de la oposició a votat a favor de les sis propostes presentades pel nou equip de govern, ja que aquestes aïllen als consellers de la oposició de les decisions a prendre per al be de l’illa.

Amb un acte responsabilitat Compromís dona la seva confiança a Jaume Ferrer i el seu equip de govern el passat tretze de juny en un intent de fer política de consens, però Gent per Formentera cerca la confrontació i no el diàleg entre totes les forces polítiques del Consell, ja que dona l’espatlla al 48% dels vots que varen tenir els tres partits polítics que són a la oposició.